KONYA / ILGIN - 100. Yıl İlkokulu

Kas

Kutup Yıldızları sınıfımızın öğrencileri  1 iyilik yap iyilik bul etwinning projesi kapsamında iyilik zinciri oluşturdular.Öğretmenimiz Merve TEKELİ AKSOY ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Eyl

Okulumuzun Örnek ve Öncü Şahsiyetleri Tanıtım Kulübü ilk çalışmasını gerçekleştirerek kulüp panosunu hazırladı.Kulübümüzün rehber ğretmenleri Gülcan DAMLAPINAR ve Rukiye DENİZ'e,kulümüzün öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Adem Adil TÜRK rehberliğinde First Step For Web 2 eTwinning projesi kapsamında Web 2 araçlarını kullanmayı öğrenmeye devam ediyorlar.Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

Nis

Okulumuz öğretmenleri Adem Adil TÜRK ve Merve AKSOY ilimizde düzenlenen Her Okulumda eTwinning Projem Konya Çalıştayına,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz,ilçemizdeki okulların idareci ve öğretmenleri ile beraber  katıldılar.Öğretmen arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor,daha nice projelere imza atmalarını bekliyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Arda CESUR ilçemizde yapılan akıl ve zeka oyunları yarışmasında equilibrio oyununda İlçe 1.si olmuştur.Öğrencimiz Arda CESUR Konya´da yapılacak yarışmalarda ilçemizi temsil edecek.Öğrencimizi tebrik edyor,sonraki yarışmalarda başarılar diliyoruz.

Mrt

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KARAHAN okulumuzu ziyaret etti.Sınıf ziyaretlerinde bulundu,öğrencilerimizi sevindirdi.Okul müdürümüz Mehmet Barış CESUR´a 15 Temmuz hatırası plaketleri hediye ettiler.Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.